Daggvas i kras…

Sista bilden jag tog på min daggvas innan det skedde en olycka och den gick i kras! Det viktigaste är i och för sig att ingen blev skadad av alla skärvor, men ack så ont det gör i mig när man favoritpryl här hemma och något som betyder så mycket för mig nu ligger i tusen bitar i glasåtervinningen.

Bilder: Simplicity

Så klart höll en ljuslykta för 25 kr från Åhléns…..Hmpf…*snyft*

Dock är det materiella ting men en del saker gör lite extra ont. Sällan något går sönder här hemma, och när det väl gör det så var det JUST min längtans vas.

Nej, nu ska jag ner till stranden och möta upp mina pojkar och ta ett bad!

Fin lördag till er alla!

Kram Jannice

 1. Rina skriver:

  Köp en ny! Drabbar ingen fattig!

 2. På ett lite dystert o knasigt vis känns det lite som att vi ”har varit med” i din blogg… ;0) kram kram

  1. Haha.. gulle 🙂 kram jannice

 3. Fia skriver:

  Kanske kan gå på hemförsäkringen?

  1. tänkte jag skulle kolla! kram jannice

 4. Så tråkigt när olyckan är framme. Som tur är det en sak som går att återskaffa.
  Om det är en tröst? Kram

  1. prescis… man får tänka så. kram J

 5. Fy vad tråkigt!!!! Den är ju så fin den vasen! Mitt värsta var när min man hade sönder en jättefin femtiotalslampa jag lånat på nåder av min mamma – genom att stå och öva golfsvingar i hallen… Det tog lång tid för honom att hamna på god fot med svärmor efter det

  1. Hihi.. ja det är inte roligt!! Och en svärmor vill man ju gärna ligga på plus hos 😉 kram jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..