Klokt om inredning

IMG_5612-0.JPG

Hade en korts stund djupare samtal med Ernst och Gud vilken skön och sund inställning han har till inredning. Feng Shui har han i själen. Han utgår verkligen från hjärtat i allt han gör, och det är så underbart med sådana människor! Inredning gör man för sig själv och de man älskar inte för att imponera på andra eller för att uppnå en viss status med de för stunden rätta prylarna, eller ”satta” symbolerna.

Klok är han den där Ernst! Trevlig och godhjärtad som få. Äkta. Det är så underbart med människor som med sitt sätt bidrar till en mer harmonisk värld. För det var vi överens om, har vi alla ett hem där vi trivs och som får oss trygga, kan vi också lättare ge vidare av denna trygghet och kärlek i allt vi gör för andra människor och därmed bidra till en bättre värld. Det gäller att först och främst börja bygga där man står.

Med de orden säger jag godnatt med en snosande Charlie bredvid. Det bästa.

Over and out för idag. Mer Formex-rapport blir det imorgon. Här hemma fungerar uppkopplingen fint, och jag har mycket bilder från Stockholmsmässan som inte blev publicerade idag.

Kram Jannice

 1. Näst intill rörande att läsa faktiskt.
  Många tycker ibland att man är ytlig som håller på och fixar och donar i sitt hem. Vi har ju ett renoveringsobjekt, så det verkar ju som om man köper en massa saker… Men allt är sååå noga genomtänkt och vajre sak noga utvald som att passa hemma och ordning och harmoni i mitt hem ger mig lugn.
  Jag blandar en hel del. Vissa saker vill jag ska hålla över tid och då kan man satsa lite mer pengar på de sakerna, vissa vill jag byta ut och då finns det billigare alternativ.
  Du är definitivt min inredningsguru!! 🙂 O Ernst med, han är inte dålig den mannen 🙂 Många må reta sig på honom, men om de lyssnade på vad han sa istället…
  Ha en fin dag o hoppas du sovit gott!
  Kraam Anna

 2. Så kul att träffa Ernst! Visst är det så att inredning ska var för sin egna skull, jag tycker den personliga prägeln i inredningen är viktigast även om det bara är små saker. Här ska jag oxå i säng nu.. Kram Suss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..