Blandat hemifrån oss

Idag bjuder jag på blandad kompott av bilder hemifrån oss. Först skrivbordet som dekorerats med en hortensia från trädgården. Perfekt sätt att förgylla tillvaron på ett kick! Varför inte ta med några blommor i en vas till arbetsplatsen imorgon? Skapar välbefinnande hela veckan.

Förvaringsboxarna är från Ikea och är ett snyggt budgetalternativ till funktionell förvaring. Själv förvarar jag kvitton i en och fakturor i en.

På spiselkransen inne i tv-rummet finns även där en hortensia, tillsammans med en stor och härlig lykta som numera sprider ljus om kvällarna. Mysigt att kunna tända ljus igen.

Bilder: Simplicity

.

Och i tv-soffan hittar vi en sömndrucken Bosse som söndagsmyser till max!Önskar er en fin dag! Här är det för första gången på länge svalt inomhus.

Ute blåser det och det väntas regn. Mysigt tycker jag. Lite YIN så här en söndag, när man behöver koppla av. Vädret ger också inpsiration till att fixa lite inomhus så vi tar nog en sväng till Ikea och handlar lite smått och gott som behövs fixas här hemma. Ja där vankas det nog YANG, haha…. och en ny katalog.

Kram på er! Jannice