Dekorera fönster utan bräde

Bild hittad på Pinterest

.

Alltså så makalöst vackert! Hittade den här bilden och ville bara visa er samspelet! Färglöst men så mycket struktur i  de olika sakerna, därför blir det varken kalt, kallt eller tråkigt. De olika strukturerna i kuddarna, på mattan, i riset som ligger i korgen och snäckskalslampan på bordet. Det mörka träet jordar och ger tyngd åt inredningen och allt det vita.

Kantiga tavlan mot rundade karaffer och lampan. Högt mot lågt. Ruffa ytor mot blank keramik.

Denna bild är också ett bra tips till er som mejlat mig om ”hur man gör med fönsterdekoration om man inte har fönsterbräden”, eller rent av fönster som går från golv till tak. Mitt tips! – Alternera som här med ett sidobord i samma höjd som fönstret, var noga med att hålla linjen. Eller en lägre bänk om fönstren går ända ner till golvet. Dekorera med vackra böcker, korgar, vaser, någon lampa och levande ljus. Placera en fåtölj eller soffa vid sidan om för att skapa en given plats för mys, eller varför inte en maffig vacker urna på golvet med ett olivträd i? Tänk inte blint på att du täcker ett fönster utan jobba som om det vore en vit vägg så hämmas du inte i din kreativitet. Så här års är det vackert att sätta upp skira tunna gardiner som boa:r in rummet och som ger en lugnare känsla till rummet.

Lovely!

Kram Jannice

  1. I’ve been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

  2. Valuable info. Lucky me I found your web site by chance, and I’m surprised why this twist of fate did not took place earlier! I bookmarked it.

  3. What i do not realize is in reality how you’re now not really a lot more smartly-liked than you might be now. You’re so intelligent. You already know thus significantly in relation to this topic, made me personally consider it from so many varied angles. Its like men and women are not fascinated except it is something to do with Woman gaga! Your individual stuffs outstanding. At all times take care of it up!

  4. Great post and right to the point. I am not sure if this is actually the best place to ask but do you people have any ideea where to get some professional writers? Thx 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..