ANNONS

Vårt kök före och efter

/

Och så blev den klar! Köksbänken är målad och genast känner jag att jag kan förlika mig med kaklet som med mörkare bänk blev mindre gult.  

Alltså jag är ledsen över att bilden ser så makalöst grynig ut. Den gör inte det i original men när jag minskar storleken händer något. Ahh… någon som har tips på vad som händer? Eller något annat redigeringsverktyg än Photoscape? 

Lamporna jag inhandlade på rea för 199 kr styck hos Boningshuset för ett halvår sedan, är också uppe och gav lite bistrokänsla till köket. Nu är frågan vad som ska hända på den randiga väggen borta till höger. Måla om? Tapetser? Eller låta den vara som den är? Mattan är fin på golvet men oh no vad den samlar damm och smuts, så den får nog åka upp på övervåningen igen. Har sett en Day Home matta som jag tror löser alla mina frågor!!

Bordet fyndade jag på loppis för 40 kr och målade om. Just nu är det en förvaring för Charlies pyssellådor (Förvara) och favoritkokböckerna för tillfället. Lampan tycker jag är störtskön. Skärmen kan vara lite på sne eller korrekt rakt upp, finns hos My Habitation. Här ska snart några tavellister få komma upp och göra väggen till en del av köket. Just nu känns kortsidan inte så funktionell och inte så inbjudande.

Nedan ser ni alltså hur det såg ut FÖRE:

Och såg här blev det EFTER:

I morgon visar jag er här på bloggen hur jag gick tillväga när jag målade bänken! Men nu önskar jag er en skön söndag! I eftermiddag bär det av hemåt Skåne igen, men först  ska vi ha en lång härlig dag med vänner här i Stockholm! Mysigt! Vill du förresten se hur det såg ut när vi köpte huset? FÖRE FÖRE, med brunbetsade fönster och hyllor. Så här:

Bilder: Simplicity

29
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00