Vårt badrum & hairtalk

Det här är ju en inredningsblogg men då och då bjuder jag på inlägg rörande färg och stil, så idag viger jag det åt att handla om håret! Jag får många frågor kring mina Hairtalk extensions. Så istället för att mejla var och en kommer här några rader. Jag har alltså förtjockat mitt hår med två rader av ”tejpade” löshårsremsor, som är ca 4 cm breda/styck. Nu har jag haft dem sedan i februari och jag kan inte nog poängtera hur nöjd jag är!! Mitt egna hår har blivit i bättre kondition och håret blankare och i bättre balans. Detta tack vare produkterna man får med när man gör en förlängning eller förtjockning och pga att jag inte längre behöver några produkter som mousse eller hårspray i håret.

Här är alla produkter som ingår. Schampo, balsam, ett balsamspray, en trasselupplösare, som jag aldrig behövt använda, antifrissdroppar, inpackning och hårborste.

Här är mina favoriter. Balsamsprayet tar man morgon och kväll. Några puffar sprayar jag i torrt hår. Låter det sedan sitta i! Nej, det blir aldrig fett, bara blankt och mjukt. Som jag skrev innan så har jag inte sedan jag satte i mina haritalk extensions behövt använda någon mousse eller hårspray då jag fått sådan glans och följsamhet av löshåret och mitt egna hår som nu mår bättre än någonsin. Antifrissen är perfekt att ta tredje dagen när håret hunnit bli lite risigt eller torrt efter dagar utan tvätt (jag försöker tvätta håret var 3:e dag). 1 gång i veckan gör jag hårinpackning! Brukar passa på och bada en stund med lilleman och köra både inpackning för håret och en enzympeeling i ansiktet. 

Ja där har ni alltså produkterna man använder. Tvättar som vanligt med schampo och balsam. Lite balsam spray morgon och kväll, en borste som är specialgjord för att inte fastna i finaste naturhår.

Bilder ovan: Simplicity – Nedanstående: Therese Romell

Hoppas ni som undrat eller ni som varit nyfikna på att veta mer fått svar på era frågor. Vilka

salonger

som använder sig av denna unika metod hittar ni

här

och mer om

hairtalk

kan du läsa

här

. Själv går jag till duktiga

Jenny på Headwig

i Hässleholm (nej jag har ingen rabatt) och är jättenöjd! 

Önskar er en fin dag, och ni som inte är intresserade av hårförlängning fick en smygtitt in i vårt badrum som jag håller på att fixa till!

Kram Jannice