Ebba von Sydows lgh

Ebba Kleberg von Sydows lägenhet är till salu! Det är alltid roligt att se hur människor som är kända för någonting annat bor. Jag gillar Ebba starkt både när det gäller hennes profession, hennes värderingar, integritet och sunda inställning till mammarollen . En skön kvinna och det tycker jag speglar sig i hennes hem. Personligt, med en fin blandning mellan väl valda designklassiker, ärvda ting och söta små stilleben. Inget slit och släng utan ett lugn över valen som värnar om hållbarhet och skapar välbefinnande.

Vackra pardörrar, rum i fil, stjärnparkett och stuckatur. Vilken dröm! Kan se mig själv tassa runt här i raggsockor, storstjorta och en kopp te i handen. Haha…. 

Ordning och reda på kläder och smycken i anslutning till både sovrum och badrum. En dröm!

Klassiska stolar från Hans Wegner sätter tonen och gifter sig fint med materialvalen i lägenheten.

Lägenheten håller en fin ton av milda pasteller som matchar snyggt till träslaget i ek. Fler bilder och mer information finns att hitta på Skeppsholmens mäklarfirma

Önskar er en fin dag! 

Kram Jannice 

 1. Själva lägenheten var verkligen fin men inredningen är på tok för opersonlig och stel för min smak. Inget mysigt alls!

  1. Tycker det är fint. Klassik stil för Östermalm, lite klassiker, mycket svenskt tenn osv. Sen är det fotat för försäljning, så alla personliga tillhörigheter är sannolikt undanplockat.

   1. Hej Elin! Precis så är det förstås, att en hel del mer personligt har jag valt att plocka bort inför en sådan här fotografering. Vad roligt också att du tyckte att vi har det fint! Bästa hälsningar från Ebba

 2. OMG vilken lägenhet! Vilken rymd!!!
  O hon föreläste på årets bloggevent som Jannike Brovell höll i i maj.
  Så himla skön som person, varm och godhjärtad.
  Ha en fin onsdag och hoppas solen lyser på dig!
  Kram Anna
  Ekenäsliv

 3. Så himla fin lägenhet! Drömmer om att få ha något liknande! Är det någon som vet vad det är för väggfärg i sovrummet och i vardagdsrummet? Kanske Ebba kan svara? 🙂

 4. I simply want to tell you that I am new to blogs and actually liked this web blog. Almost certainly I’m planning to bookmark your website . You really come with outstanding article content. Thanks for sharing your web-site.

 5. My Partner And I really intend to advise you in which I’m just inexperienced to blog posting and undeniably adored your article. Most likely I am going to bookmark your webpage post . You really have stunning article content. Admire it for telling with us your blog write-up.

 6. My brother recommended I might like this web site. He was entirely right. This post truly made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

 7. I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

 8. Pingback: leadership
 9. It certainly is practically close to impossible to come across well-updated readers on this matter, unfortunately you come across as like you know those things you’re revealing! Cheers

 10. I merely want to notify you that I am certain raw to blogging and undeniably admired your write-up. Quite possibly I am most likely to store your site post . You undoubtedly have fabulous article content. Appreciate it for discussing with us your site write-up.

 11. You’ll find it nearly close to impossible to come across well-qualified readers on this theme, however , you seem like you are familiar with what you’re indicating! Gratitude

 12. We merely intend to reveal to you that I am new to writing and incredibly valued your work. Quite possibly I am prone to remember your post post . You seriously have fantastic article subject. Like it for giving out with us your internet site report.

 13. My Partner And I simply have to reveal to you in which I am certain beginner to posting and certainly cherished your information. Likely I am probably to bookmark your site post . You absolutely have fabulous article writing. Admire it for telling with us your internet site post.

 14. My wife and i got really excited when Peter managed to finish off his researching from your ideas he was given from your web page. It is now and again perplexing to just always be freely giving thoughts the others have been selling. And we keep in mind we’ve got the blog owner to thank for this. The illustrations you made, the straightforward web site menu, the relationships you will aid to promote – it’s got most astonishing, and it’s really letting our son and us feel that the content is awesome, and that is unbelievably important. Thank you for the whole lot!

 15. My Partner And I really intend to share it with you the fact that I’m just new to writing and utterly enjoyed your webpage. Most likely I am likely to remember your site post . You definitely have impressive article topic. Truly Appreciate it for share-out with us your url write-up.

 16. Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog web site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 17. It certainly is near unthinkable to encounter well-aware americans on this niche, in addition you look like you fully understand what exactly you’re preaching about! Gratitude

 18. My Partner And I just hope to inform you you which I’m just novice to posting and really liked your webpage. Very possible I am most likely to save your post post . You indeed have fabulous article posts. Truly Appreciate it for discussing with us your url post.

 19. Thank you for every other informative site. Where else could I am getting that kind of info written in such a perfect way? I’ve a challenge that I am simply now running on, and I’ve been at the glance out for such information.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..