Mest gillad på Insta

IMG_6370.JPG

Den här bilden la jag ut på Instagram igår. Den är utan tvekan den mest gillade bilden av alla mina 2078 bilder. 1000 likes och en mängd kommentarer som; Tack! Underbart! Äntligen! Härligt, jag är inte ensam! Det säger rätt mycket om vad sociala medier har för påverkan på oss. Vi överöses av en mängd tillrättalagda hem och ”fröken-lycklig-inlägg” som jag tror ibland stressar oss mer än ger oss inspiration och välbefinnande. Men så här ser det ut hos oss en onsdag kl 17.30. Varken mer eller mindre. Maten blev falukorv och potatismos och grönsakerna var slut i frysen. Med detta vill jag säga, glöm inte bort att vi alla har vardag , känner tristess och otillräcklighet då och då. Och framför allt, har vi stökiga hem! Även Feng Shui konsulten *ler*! 

Kram på er,
Jannice

 1. Ja, jag kan ju inte annat än att dra en lättnadens suck. Å du, det är skillnad på att ha det lite rörigt med barn som leker och att ha det smutsigt. De flesta med barn har det nog såhär hemma dagligen men det är ju lätt att plocka upp på kvällen. Det som verkligen tynger i bröstet är när damm och skitiga fönster som jag sitter och tittar på nu tar över hemmet…. bläää. Måste sitta lugn i soffan efter en operation… åhh, så mycket man får syn på som måste göras då, när man inte kan eller får. Blir till att ta fram pekpinnen när gubben kommer från jobbet!;) Ha en fin helg! Kram

 2. Det har väl sina fördelar att visa såna här typer av inlägg. Det gör jag också ibland. Men jag kan samtidigt inte låta bli att undra, tror folk verkligen på riktigt att nån (med små barn) ALLTID har det städat och rent. Överallt. Det är ju tragiskt i så fall. Vilken belastning man lägger på sig själv (om man nu vill ha det städat och rent).

  Har lite svårt att förstå den allmänna kritiken mot bilderna i sociala medier mot de så kallade perfekta hemmen. Med samma logik skulle man ju bli kritiserad om man städade innan man bjöd hem gäster på middag. Eller kritiserad för att man gör en lite extra fin middag. Kritiserad på grund av att man ger gästerna dåligt samvete. Jag ser inte skillnaden.

  Det här är så klart MINA tankar och alla känner olika. Jag bara tycker så synd om de som blir stressade över andras vackra hem.

  Ha en skön fredag (med eller utan stök 😉 !

  Kram Lena

 3. Applåder och visslingar!!!
  Även om alla egentligen vet att det blir rörigt och skitigt hos alla- så är det bra att ibland blir påmind om det också!
  Som en påminnelse om att ingen varken alltigenom perfekt helt misslyckad 🙂
  Trevlig helg!

 4. Haha, jag älskar det! Jag brukar tänka på det när man ser alla fina bilder i bloggar att det säkert är städat just i det hörnet men att fotografen troligtvis står med ena foten i en hög med lego 😉

 5. Åh ÄNTLIGEN utbrister jag när jag ser detta, äntligen får vi se att du också är mänsklig! 😉 Precis så där ser det ut hemma hos oss och stundtals driver det mig till vansinne med den eviga röran! Det är så lätt att känna sig misslyckad (tyvärr, logiskt eller ej) när man ser alla perfekta blogghem så det är skönt att se att även inredningsbloggare kan ha det stökigt hemma. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..