Hemma hos Room by Sofie

Igår träffades vi i blogg-gänget (Daniella, Susann, Anna och jag) hemma hos Sofie. Vi försöker träffas 1 gång i månaden, men den här gången hade det hunnit bli 4 månader sedan sist så ni kan tro vi hade mycket att ta igen! Ååå så inspirerande det är att träffa dessa underbara tjejer. Och oj vad jag saknat deras kloka råd och gemenskap.

Sofie (som alltid har mycket på gång) och hennes make hade legat i och gjort om både kök och vardagsrum. Fantastiskt fint och samstämt! Sofie som har varit den färgglada i gänget är numera lite mer sober, med betong, grått och koppar i skön symbios.

Tonerna går i petroleum, lila, grått, svart och metallen är vacker koppar.

Snyggt tips! Gör en tavelvägg och sätt samman tavelramerna, dikt an, utan något mellanrum! Fint!

Ett burspråk har blivit en läs och myshörna. Två Ikea fåtöljer och en gemensam puff är ett effektivt sätt att nyttja ytan.

Mattan vet jag att hon får många frågor kring och den finns hos Carpetvista

Nu önskar jag er en fin lördag! Här skiner solen och efter lite plock här inne ska vi ut i trädgården och ”hösta” till det lite. 

Stor kram på er,
Jannice

 

 1. Hej!! Vill så gärna ha matta men har golvvärme överallt. Har hört att man dämpar effektiviteten av golvvärmen om man då använder matta. Har du också hört detta? Vet du vilken kvalité på matta som isåfall borde va bäst? Tack för så bra läsning!

  1. Äsch… det är väl många som har det?Kör på och se vad som händer…. så varmt har ni väl inte på och en matta som inte täcker hela ytan kan väl inte göra ngn större skada. Så säger jag iaf 😉 kram på dig jannice

 2. Väldigt vackert hem! Kan tycka att ditt hem är lite som det votr från någon katalog, allt är köpta från samma ställe. Lite tråkigt och lamt.

   1. Tycker precis tvärtom! Ditt hem utstrålar verkligen personlighet, med en blandning av många olika märken och dyrt/billigt. Liknar inte ”alla andras” PLUS att man får så mycket tips och kunskap om inredning! Tack för bästa bloggen!

 3. Hon har verkligen ett snyggt hem Sofie!
  Personligt framförallt och inte så som alla andra i branchen just nu!
  Vet du om den snygga vägglampan i vardagsrummet är från Örsjö?
  Tack för att du visade upp Sofies hem med massor av inspiration!
  Och tack Jannike för en fin blogg!!

  1. Håller med dig ! Sofies hem är verkligen fint.. och det verkligen lyser självständighet och självsäkerhet i hennes inredning. Är inte som alla andras hem.. har man sett ett har man sett allas!

 4. Snyggt hem!
  Finns det möjligen någon chans att få veta var den rosa/grå tavlan kommer ifrån
  Tack för inspirerande blogg

 5. Hi from Hoboken, NJ.
  I am in love with this house. Thanks for showing this and many other houses in your awesome blog. Is there any chance to know where that black and white lumbar pillow came from? Thanks a million

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..