Nytt roligt uppdrag

Idag är jag alltså på väg till Stockholm. Morgonen börjar med att jag ska besöka en lokal, för i november under retailveckan har jag nämligen fått äran att styla Jysk popupbutik i Kungsträdgården i Stockholm. Hur roligt låter inte det!? Nervöst och stort uppdrag men något som gör mig väldigt glad. Jysk gör om sin varumärkesstrategi och det är roligt att få vara med på resan.

Ni som följt mig en längre tid, vet att jag förra hösten gjorde ett jobb för dem. Då var uppgiften att styla en hall! Den här gången kommer det bli sovrum för hela slanten och det kliar i mina fingrar att få se lokalen, skapa min moodboard och förkovra mig i sortimentet. Älskar sådana här jobb, där man får överaska och göra något oväntat där konsumenten kanske inte har så stora förväntningar. Kommer ni ihåg hur det såg ut sist?

Styling Jannice Wistrand. Fotograf Sara Danielsson

Min hallstyling med möbler, förvaring, tavlor och matta från Jysk… Självklart (om ni tycker det är roligt) hänger ni med under mitt uppdrag, det sista stora jag gör innan mammaledigheten! Idag ska jag alltså få besöka lokalen, därefter ska jag ha ett möte med Bonnier! Roligheter är på gång med bloggen som jag hoppas kunna visa er om 1 månad eller två.

Önskar er en fin start på veckan!

Kramar Jannice