Hyllorna på gästtoaletten

För någon vecka sedan hjälpte maken mig att förverkliga min idé om att sätta upp hyllor ovanför toalettstolen på gästtoan. Oj vilken skillnad det blev! Med så enkla medel blev det genast ett rum och plats att pynta och bry sig om. Och faktum är att det ärvår enda toalett på nedervåningen, så nu får vi alla njuta av fina ting och god doft från Voluspas doftpinnar.

När jag ska fixa till stilleben måste jag alltid prova och testa olika alternativ. Som ni ser är det inte jättestor skillnad från min första idé men lite småpyssel som kan göra skillnad är alltid inspirerande.

I skåpet finns en necessär med lite trevligheter för såväl gäst som oss i familjen. 

Tips! När vi har gäster hemma brukar jag dekorera med snäckor eller stenar i handfatet. Enkelt och effektfullt.

Som ni såg i veckan så investerade jag i en skön handkräm som ligger på handfatskanten som skänker både glädje, vardagslyx, doft och omsorg.

Önskar ar en fin söndag! Här blir det en lat dag. Det regnar och vi missade så mycket bättre igår efter trevlig dag och kväll med familjen. Så det blir att titta på play, dricka kaffe och mysa under täcket.

Stor kram på er,

Jannice

Inköpsställen. Korall, snäckbollar och necessär Day Mikkelsen allt från My Habitation. Ljuvliga linnehanddukar i beige från Brave Production. Hyllorna och fästena är från Ikea och jag valde en brun färg här för att ge värme till det annars grå/vita tapeten. Glasburkar från Ikeas nya kollektion, Ryssby. Handkräm från Aeosop finns hos Artilleriet. Tvål, Malene Birger. Handukar i svart och grått från Åhléns (Bernadotte & Kyhlberg). Tavla har jag fixat själv av bild från Chanelbok och ram från Åhléns