Moodboard JYSK

Idag (precis i detta nu faktiskt) går pressmedelandet ut för mitt jobb för JYSK där det händer mycket just nu. Nästa stora nyhet är deras pop up-butik som slår upp portarna i Kungsträdgården i cntrala Stockholm den 19-21 november. Butiken kommer ha fokus på sovrum och inspiration, samt trevlig erbjudanden. 

———————

”Det är under kommande Stockholm Fashion Week – Retailer Collections som JYSK öppnar sin tillfälliga butik i centrala Stockholm. I butiken har Jannice Wistrand, som är inredare, Feng Shui-konsult och driver bloggen Simplicity, inrett miljöer på teman som skandinavisk natur, klassisk elegans och hotellyx.”– JYSK är inne i en spännande fas i Sverige just nu där vi utvecklar varumärket på flera sätt. Vi har ett brett utbud av produkter till sovrummet och inredning till hela hemmet som vi är stolta över och kontinuerligt arbetar med att utveckla. Vår förhoppning är såklart att även nya kunder ska få upp ögonen för oss nu när vi tillfälligt flyttar in till city och visar en lite annan sida av oss än många är vana vid, säger Johan Sjödin, vd för JYSK Sverige.

I sann JYSK-anda kommer det att finnas massor av bra erbjudanden på både inredningsdetaljer, krispiga sängkläder, mjuka kuddar och varma täcken. Butiken är öppen för allmänheten från den 19 till 21 november från kl. 10.00 till 18.00

———————

Ovan ser ni min moodboard för mina tre miljöer, färgsättningen, några av möblerna och textilierna! Ååå vad kul det här ska bli må ni tro! Jag älskar att få överaska och hitta stilar till olika produkter som känns oväntat och lyfta ett koncept! Ni som bor i närheten! Kom förbi vet ja! Ni andra kommer kunna följa mig i och mitt jobb här på bloggen!

Önskar er en fin start på denna sista oktobervecka!

Kram Jannice