ANNONS

Helgens Feng Shui tips

/

Den här veckan blir det en enkel uppgift! Ingen rensa hysteri utan den här fredagen eller helgen, köper ni en vacker blomma eller växt ni längtat efter, eller varför inte en lite för stor höstbukett till dig själv, bara för att du är värd den?! Sätt dig en stund med tända ljus eller ännu bättre i värmen av en sprakande brasa. En god bok och något gott att dricka i handen! En timmas njutning och känslan av att du faktiskt unnat dig något riktigt onödigt vackert skapar välbefinnande och ger energi för en hel vecka.

Önskar er en fin helg. Ta hand om er och glöm inte att njuta av de små stunderna av lycka.

Stor kram Jannice

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00