STORT TACK

Tack för alla vänliga ord om min egen kulör Simplicity för Kalklitir! Makalöst roligt att så många gillar den!! Annika har stått och packat sedan igår eftermiddag. Trycket på försäljningen har gjort att leverantören är slut på produkter men det väntas in nytt efter helgen igen. Så förbeställ gärna så vet du att du får tag på varan och att den kommer till dig senast i slutet av nästa vecka. 

Än en gång, stort tack för gulliga kommentarer, länkar och hejarop! Jag måste ha de absolut finaste läsarna. Många pratar om näthat och elakheter i bloggvärlden, men jag måste säga att jag sällan utsätts för detta. Tacksam. Bosse hälsar också att han mer än gärna ställer upp på bilder och att han är nöjd med mattes nya kulör, då den matchar fint med hans färger.

Stor kram Jannice

Bilder: Simplicity

 1. Jätte fint! Vart ifrån är den fina byrån??

  1. Jannice skriver:

   Hej! Den är från house doctor. kram jannice

 2. Ida skriver:

  Vi renoverar just nu vårt sovrum i ett sekelskiftshus och velar fram och tillbaka mellan att tapetsera eller måla. Vi är inne på någon grå ton och nu är jag fullkomligt förälskad i din kulör! Vad tror du om att ha den färgen på alla väggar eller bör vi satsa på fondvägg? Keep up the good work Jannice!

  1. Jannice skriver:

   ALLA!! hur mkt snyggare som helst!Kram jannice

 3. Fick hem min färg i dag så nu längtar jag tills jag får börja måla. Absolut helt underbar färg!!:) Kunde absolut inte bli mer perfekt. Tack för att vi får följa dig och ditt underbara hem.

  1. Jannice skriver:

   Tack till dig för de fina orden. stor kram jannice

 4. God morgon. Jo, men det kan nog stämma, lite mer instängt hos mig kanske… Men what the heck. Jag testar:)

 5. Håller med föregående talare! Klar du har fina läsare, är man en fin person (rak, ärlig och serviceinriktad) får man fin respons!
  Då jag älskar färgen Simpicity och gärna vill pensla på den på min vägg undrar jag om du skulle uppleva den som mörk på en vägg som är lite insjunken så att säga… alltså mellan två andra väggar (vad svårt det blev att förklara)?

  Pussa Bosse, han ser så nedrans gossig ut!

  1. Jannice skriver:

   BOsse skickar nosis tillbaka 🙂 Tack för söta fina ord! Är det som vår vägg här? Den är lite insjunken också. Färgen är inte speciellt mörk så det tror jag är lugnt. kram jannice

  1. Jannice skriver:

   Vad gullig du är ! Tusen tack för de fina orden.Menar du att det ser ut som hos oss? Ligger ca 50 cm in mellan 2 väggar. Iaf så tror jag att färgen inte blir mörk, den är ganska så ljus i sig själv! kramar jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..