Helgens Feng Shui tips

Först och främst STORT TACK för alla fina ord kring min JYSK styling. Jag är mållös för alla snälla kommentarer, mejl och sms jag fått. TACK, TACK, TACK ! Det värmer ska ni veta!

Idag tänkte jag att Helgens Feng Shui tips skulle handla om kommande högtid. Att fixa till adventsmys både ute och inne under en helg kan vara nog så stressigt. Så mitt tips är att ni  börjar ute denna helg!

Så varför inte ”jula till det” vid din entré eller balkong denna helgen, och ta adventsstjärnan och ljusstakar i kommande vecka. En sak i taget. Och det räcker gott och väl med en fin krans (nä jag gör inte min själv, utan pekar på vad jag vill ha och butiken sätter ihop den), en lykta och en kruka med någon gran eller blomsterarrangemang räcker nog så gott.. Mysigt att komma hem till årets mörkaste månader. Glöm inte LED-ljusen, världens bästa uppfinning. Sätt på timer så att det börja lysa när mörkret faller på. Skapar stämning och en trygghet vid entrén. Nu ska vi fixa här hemma, för ni kan inte tro hur det ser ut, pjuh!!

Stor kram Jannice