Önskelista December

Snart är december här och på min önskelista står en fin klänning för mig och magen att förgylla denna julmånads alla festligheter. Denna och en uppsjö med annat fint hittade jag hos GlamMom. Till det bär jag gärna mitt redan inköpta perfekt röda läppstift, Brave Red från Mac. Ni var många som undrade vad det hette som jag hade på mig på Jysk eventet, och det var alltså detta! Inget blir så festligt som ett rött läppstift!

På min önskelista länge nu, har denna urfina skålen från Munka Sweden legat. Finns hos Longcoast Living i två storlekar. Inte billig, men makalöst vacker. I december månad myser jag gärna runt i Isabella Löwengrips sköna Flattered tofflor i dofterna av K. Lundqvist underbara ljus. Min favoritdoft är White Pearls och Luxury Diamond, men alla är helt magiska! Fin förpackning och eleganta dofter, finns att köpa här. För en god saks skull uppmanar jag alla att investera i en Snällkalender denna december. Genom att köpa denna kalender, får du inte bara 24 tips på hur du kan bli snällare i din vardag, du är också med i kampen om att bekämpa Ebola.

Sist men inte minst! Nu när man ska gå runt i rött läppstift i sina flattered, äta praliner i Munka Swedens vackra skål under mammaledigheten (haha…) så hade det ju inte varit fel med en Nespressomaskin. Länge har jag funderat på denna, kanske man skulle göra slag i saken! Förresten visste du att idag öppnar de ytterligare en butik och det i Göteborg!!

Kram Jannice

  1. Lovely blog! I am loving it!! Will come back again. I am taking your feeds also

  2. Some truly fantastic articles on this site , appreciate it for contribution.

  3. Unbelievably helpful information you’ll have said, thanks so much for putting up.

  4. Thanks for all of your work on this blog. My aunt delights in going through internet research and it’s really easy to understand why. Many of us learn all concerning the dynamic ways you present simple guidance via the web blog and as well as encourage participation from other people on the content then our favorite child is always starting to learn so much. Take pleasure in the rest of the year. You are carrying out a dazzling job.

  5. It truly is near extremely difficult to find well-qualified people on this matter, however you look like you fully understand whatever you’re writing on! Bless You

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..