Gardiner i vårt vardagsrum

Glad första advent alla läsare! Hoppas ni haft en rofylld morgon. En bild från vårt vardagsrum som nu fått gardiner. Oj vilken skillnad det blev, dock ska de läggas ner 3 cm, hua ser ut som om man köpt för korta byxor. Men men…. nu orkar jag inte ta tag i det. Iaf vårt vardagsrum och matsal blev verkligen något helt annat efter att gardinerna kom upp. Vi valde att sätta en skena i taket för att få en känsla av ökad takhöjd och där gardinen täcker väggpartiet och inte så mycket av fönstrena.

Förkyld och med dålig nattsömn i bagaget pga trist hosta pysslar jag, dricker te och gör adventsfint här hemma. Tända ljus och pannkakor till frukost blev det i allafall och några bilder åt ett håll i vardagsrum där det inte är röra. Lilleman har fått ny säng och bebisens är på plats i vårt sovrum.

Älskar min nya poster från Slättarpsgård. Makalöst snygg i sina dovt lila och rosa färger (tyvärr är bilderna lite åt det gula hållet). Sitter som en smäck tillsammans med de lilagrå linnegardinerna och min minnesburk från Tine K.

Kolla in så fint gardinerna matchar min egna färg ”Simplicity” för Kalklitir. Vardasgrummet har fått en helhelt och färgvalen går ton i ton, från grått till dovt lila. Bilder på hela vardagsrummet kommer när vi röjt lite här hemma

Önskar er en fin, lugn och skön första advent. Här är det så kyligt och kallt, men solen lyser på en klarblå himmel.

Kram Jannice

Inköpsställen: Gardintyg, Åhléns. Kruka, Longcoast Living. Bord, auktion. Ljusstake, glaslykta, kudde och burk finns hos Blackballoon. Matta och korg Ikea. Pallen är från Ilva. Lykta från Apotekarns. Poster, Slättarpsgård.