Julpiff i trädgården

Hittade dessa bilder från 2 jular sedan. Tänk på att göra en välkomnande entré som både du, familjen och vänner kan njuta av, det är en lyxig känsla som gör det trista decembervädret mer ”juligt”. Entrén är också det första du ser när du kommer hem och det sista du ser när du lämnar hemmet på morgonen, vilket gör att vi påverkas en hel del av hur det ser ut.

Julen för mig i trädgården är röd. Det behövs när allt är vitt och grönt och mestadels grått. Lite eldelement som livar upp helt enkelt.  Men jag väljer att använda mig av den vinröda tonen som vackert möter vår grågröna fönsterfärg och petroleumfärgade dörr. Plus att den passar extra bra till kungsgranriset och enarna som är lite mörkare gröna och med en blåare ton. Rödlökens kulör är perfekt att jobba med.

Enar på varsin sida av vår nya trappa blir både pampigt och fungerar som väktare inom Feng Shui. De ger god balans och genom att ha vackra föremål kring entrén lockar man in möjligheterna i huset. Inom Feng Shui kallar man entrén för ”the mouth of chi” alltså energiernas och möjligheternas mun. Det absolut viktigaste! Det är här allt börjar och vem vill inte ta vara på goda möjligheter?

Hoppas någon av bilderna inspirerar er till att adventspyssla lite extra i er trädgård eller på er balkong. Mitt råd är samla  dekorationen kring ett ställe, entrén eller på någon uteplats som ligger i blickpunkten från något rum som ni ofta är i. Här har jag gått ”all-in” vid vår ingång. 

Kram på er,
Jannice

  1. I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Keep up the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my web site 🙂

  2. This really is so good to see. We have do far more points like this for the military families. They’re protecting us and we need to have to support them in this way.

  3. nice one particular for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and really like learning extra on this subject. If achievable, as you gain expertise, could you mind updating your web page with much more information? as it is incredibly helpful for me.

  4. I have been examinating out many of your stories and i can state pretty nice stuff. I will surely bookmark your site.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..