Vi skulle klätt granen…

Vi skulle klätt vår gran i vardagsrummet igår, men det blev snålt om tid efter att Charlie fått klä sin i sitt rum så det väntar vi med till veckan! Ååå jag vet själv hur mysigt jag tyckte det var att somna och vakna till ljuset av en julgran när jag var liten. Det roliga är med vår lille son är att han verkligen uppskattar när jag pysslar och fixar i hans rum. – Det är otroligt mamma så fint, var kommentaren. Gullungen min! Så nu har han julstämning i sitt rum och vårt vardagsrum får vänta några dagar till!

Så idag bjuder jag er på några bilder från förra årets gran i vårt vardagsrum. Då hade vi precis investerat i de klädda matsalsstolarna och köpt nytt matbord. Ganska mycket svart och vitt förra året och det känns bättre nu tycker jag med härliga gardiner, en skön kulör på mattan och våra tavlo på väggen. Så fort granen är på plats blir det samma bild och vinkel fast från i år. 

Önskar er en fin start på veckan!

Kram Jannice 

Inköpsställen. Stolar från CanCan interiör av märket Artwood. Bord samt spegel, My Habitation. Kruka och lykta från Longcoast Living. Rådjur, Hemtex. Julgranskulor från Blackballoon. Matta från Olsson & Gerthel.