På vår bänk i matsalen

Ett hej från soffan. Idag är jag hemma och kurerar min ”3-veckors-ihärdiga” hosta och förkylning. Ligger i soffan med gosiga plädar, Malou på tv4, en lunte med tidningar och varmt att dricka. Tänkte på det, tog dessa bilder nu och det är så svårt att få till något i detta eviga mörker. Gah!!! Iaf här är bilder på min sideboard som jag lät tillverka för ett år sedan. En av mina favoritlampor  som jag hittade hos Dukatbord, får stå i fokus när jag gjorde mitt stilleben. Några väl bläddrade böcker, som fick bli ett podie till julrenarna i glaskupan. En solitär hortensia, för att jag älskar denna vackra blomma…

… och så årets adventsljusstake som jag hittade på Åhléns för endast 129 kr. Just nu  helt naken, men den ska nog få något grönt i sig så fort jag piggar på mig. Tavlan är en ram från Ikea (älskar det blanka i den) och med en text som jag köpte när jag och mamma var i Paris.

Nu önskar jag er en fin lill-lördag! Här som sagt bäddar jag ner mig och magen och kurerar mig så gott det går. Vi ses imorgon igen!

Kram Jannice