Studio Stilista – ny butik

Söndag och vi hoppar sjukdomsstatus, det börjar bli tjatigt nu och frossar i vackra ting och ett butikstips istället. Det är min granne och fantastiska Jenny som äntligen öppnat butik ”Studio Stilista” här i byn, Råå utanför Helsingborg. Jenny är stylist, otroligt duktig på det hon gör, hennes hem har synts i många inredningsmagasin, och är en stor kändis i instagramvärlden som @frustilista och hennes butik @studiostilista . (Förresten vad tror ni om att åka hem från BB i den här klänningen, hahaha…)

Hennes butik är precis min stil och det är svårt att tänka sig att det för några månader sedan var ett gammalt, trångt bageri här som inte renoverats på åratal.

Den stora spegelväggen skapar en illusion till butiken och det runda bordet med blomster och smått och gott som man bara vill ta med sig hem är så välkomnande. Butiken säljer inte bara kläder utan en del inredning. Exempelvis den ljuvliga lampan ni ser i bakgrunden. Tyger, kuddar, ljusstakar, doftljus och annat smått och gott.

Här ser ni Jenny expediera min mamma och pappa som löste julklappsproblematiken på ett kick. 

Den gröna färgen, ååååå så snygg! Och jackan till vänster med stenar, och scarfen….. Ja ni ser ju!

Här ser ni mig, ja inte i nuläget men för några veckor sedan.  Det som ser smutsigt ut är alltså den antika spegeln som är specialbeställd från Frankrike, men en ack så läcker detalj i butiken. Ser nästan ut som tapet…. Och så en härlig chockladbrun heltäckningsmatta till det. Ja tack till vårt sovrum.

När jag låg raklång i soffan igår kom världens bästa make och son (som sköter allt här hemma just nu) med lite klappar efter att besökt Studio Stilista. Vilka paket!!! Känns som det inte spelar någon roll vad det är i dem, för finns det något så fint som ett vackert paket och känslan och nyfikenheten det ger!?

Ja det var dagens butikstips, utflyktsmål och troligtvis inspiration till er alla. För er som inte bor i närheten kommer Jenny förmodligen öppna webbutik snart och med sin kunskap och erfarenhet om kläder är jag övertygad om att butiken kommer gå fantastiskt! Öppettider då?

Idag söndag 12-16 Måndag 22/12 10-18 Tisdag 23/12 10-18

Lördag27/12 10-15 Söndag 28/12 12-16 Måndag 29/12 10-18 Tisdag 30/12 10-18 Nyårsafton 10-13 

Heja Jenny och heja tjejer som vågar leva sin dröm!

Kram på er och fin fjärde advent! Jannice