Tillbaka efter babymoon

Först och främst stort tack för alla lyckönskningar och gratulationer kring vårt nytillskott i familjen. Nu är jag tillbaka! Eller tillbaka och tillbaka, tänker inte lämna babymoonen på långa vägar, men jag tog en välförtjänt bloggpaus på en vecka! För idag blir hon, vår lilla Celine en vecka gammal. Julen och mellandagarna har bestått av att gosa, kela, mysa och njuta av den nya familjemedlemmen. Rutinerna har satt sig och hälsan i vår familj går åt rätt håll! De enda som är totalt kärnfriska och krya är barnen och tur är väl det! Peppar, peppar…

Granarna här hemma i år står verkligen så fint! Tog in dem till Lucia, och jag är glad över att de kan stå ett tag till. Förstår inte idén om att kasta ut julen direkt när annandagen är över. Tids nog kommer vinter/våren och jag ser fram emot att ha lite pyssel och inredningsprojekt att se framemot i  januari februari, då jag och vårt hem behöver all energi det kan få!

Brasan brinner dagarna i ända, vi spelar spel, bygger lego och leker med Nina Turtles så det står härliga till. Så ni kan tro jag fick städa undan för att kunna ta dessa bilder denna morgon. Haha…. Tror det snart är dags för ett realitycheck inlägg på bloggen här igen. För när grabbarna här i huset gick på bio, passade jag på att röja, tända ljus och sitta och amma med den här utsikten. Min barnmorska hade förmodligen rått mig till att vila en stund, men det här blev som balsam för själen… Och jag njuter en liiiten liiiten stund till, innan färgglada leksaker är utspridda över rummet igen.

Önskar er en fin start på denna sista vecka på 2014! Nu ska jag försöka vara igång med mitt bloggande igen, samtidigt som jag ska snoooosa bebis till max. Lycka!

Stor kram, Jannice