Celines rum

Idag blev det ett sent inlägg. Här hemma har vi verkligen tagit fasta på ledighetslunken. Urskönt! Även denna vecka är vi alla hemma i familjen, så bestämmer vi att det blir vardag och rutiner nästa. Vi har fixat lite ärenden under dagen och så passade jag på att ta några bilder i Celines rum. Ja, nu bor hon ju inte där inne utan barnsängen har vi inne hos oss. Men hennes rum började jag inreda och fixa redan innan hon kom. Finaste tavlan från Mrs Mighetto har fått en central plats i rummet. Underbara ”Flora” som har fått sätta tonen i hennes rum. Dovt rosa, smutslila och grått.

Kolla in Mrs Mighettos nätbutik, med alla söta små tavlor och deras personligheter. Den perfekta doppresenten! 

Igår var Anna med make på middag hemma hos oss och kom med sötaste tofflorna jag skådat. De är från Little white company, en liten kanin, så mjuka så mjuka och med en liten bunnytofs där bak på hälen. Ljuvliga.

Urgulliga är ju också dessa söta små plagg som jag hittade på Lindex. Lika dekorativa hängande i rummet på en galge som söta på hennes lilla ljuvliga kropp. 

Sötaste förvaringskorgen köpte jag hos Rice. Superfin, och perfekt för Celines filtar, mjukisdjur, täcken och kuddar.

Denna gosig och mjuk matta, hittade jag på

Gömstället

i Helsingborg. Märket är Sebra och jag bara älskar den med sin dova färgskala.

Ja det var några bilder från lillans rum, so far. Nu önskar jag er en fin fortsatt trettondagskväll. Här blir det en riktig tv-kväll. Mycket att se! 

Kram Jannice