Ton i ton i vårt vardagsrum

Julen är utstädad och vad ljust och fräscht det känns när allt är ute och när man är på rätt sida igen. Mot ljus och värme…. En vacker ”grattis till lillan bukett” från Sköna hem pryder matsalsbordet och späder på vårkänslan. 

Jag älskar att jobba med färger som går ton i ton med varandra. Detta är mitt hetaste tips om man vill få till en harmonisk inredning och färgsättning.

Jag har valt en färgskala som pendlar mellan grått, dammig lila, rosa och pudriga toner. För att inredningen inte ska bli mesig och opersonlig tar jag fram kontraster genom möbler och förvaring i svart eller mörkbrunt.

Blommor från maken på sidoboarden då det var Jannicedagen i fredags. Ny vacker korg till Charlies leksaker. 

Säger bara – Och då dammade vi ändå i fredags… hihi!

Efter julen åkte ut passade vi på att rensa bland Charlies leksaker och investera i god förvaring. Exempelvis den här vackra korgen! Finns i olika storlekar och jag köpte en stor och två lite mindre. Älskar den mörkbruna färgen och den gedigna vackra designen.

Nu önskar jag er en fin torsdag. Jag börjar den här morgonen med att besöka Studio Stilistas rea som öppnar redan kl 9 här i byn. Hoppas på att göra några vackra fynd!

Kram på er, Jannice