Tips – dekorera stora fönster

Jag får ofta frågor kring det här med stora fönster. Hur man stoppar upp chin/energiflödet och dekorerar stora glaspartier. Inte alltid lätt när det inte finns några fönsterbräden. Den här bilden från Reward Style tycker jag var väldigt tilltalande och ett perfekt exempel på att en miljö kan bli inbjudande med rätt materialval, växter och färgsättning. Det vita rummet, med stora fönster och stort flöde av energi, stoppas upp av det bruna färgvalet i möbler och textilier. Den ruffiga mattan hjälper också till att jorda rummet och göra det ombonat och mysigt. Tips! Gör som här, välj att dekorera runt om fönstren istället för just i dem. Stora växter som får ge lummighet till miljön. En lampa och möbler som får ge liv mot den blanka ytan och som inreder fönsterpartiet ”framför”. Alltså man behöver inte ”pynta” just i fönstret för att det ska bli bra. Hänger ni med?Att hänga tavlor i fönstret tycker jag är ett fint sätt att dekorera. Nu är ni säkert många som tänker – Ja men hur ser det ut, utifrån?

Mitt svar: – Ni inreder för er själva, inte för de som går förbi huset utanför. Om du inte vill använda så här stora tavlor, pröva med att luta en liten tavla stående på en eventuell fönsterbräda.  

Nej, dags att ta av pyjamasen och klä på sig. Här skiner solen och vi ska ta en promenad i solen med lillan. Charlie har sovit hos mormor och morfar inatt och har en mysdag i lekparken med fika korg, och det är så tomt här hemma utan honom!! Lyllos mamma och pappa att han kommer tillbaka i eftermiddag och ger energi och liv till huset igen. Gullungen!

Önskar er en fin lördag!

Stor kram, Jannice