Våra väggkulörer & rabatt

GRIGIO

Ständigt återkommer en och samma fråga här på bloggen  –  Vilka färger vi har på väggarna? Så idag tänkte jag tydliggöra rummen och kulörerna. I vår allrum, har vi en grå nyans likt (3000 n) som nu finns i varumärket Kalklitir och som heter Grigio. En underbar grå ton som är neutral och som varken blir för kall eller för varm. Att sätta en grå ton på väggarna där hemma behöver man aldrig vara orolig för att det ska bli för mycket, snarare tvärtom, det ramar in de vita fönstren, skapar en vacker kontrast till tavelväggar och ger en ombonad känsla utan att ta över. Jag älskar kulören i vårt allrum och kommer aldrig måla över den.

Pläden från Brave Production är en favorit här hemma. Visst är den vacker, och ser ni att den är i färgen Marsala (årets Pantone färg). Margot är som alltid före sin tid när hon designar.

Så detta är alltså vårt allrum. Där vi myser utan elektroniska prylar och där vi har 4 dörrar ut mot terrassen och vår trädgård (ni ser en av dem ovan). Så detta rum använder vi mer på sommaren, eller till helgerna när vi har besök, eller  när vi vill sitta och ta en drink lite mer snoffsigt, hihi.

SIMPLICITY 

I vårt tv-rum, eller kalla det vardagsrum är vi desto mer så här års. Här finns tv:n, kaminen och närheten till kök och matsal. Här på väggarna har vi min egna färg Simplicity för Kalklitir. En grålila ton i dammig nyans. Jag är så glad för den och den passar verkligen året om. Nu väljer jag att lägga till krispig grönska på bordet och till hösten är den fin med varmaste purpurtoner. Den ger också en harmonisk färgsättning till en svart/vit färgskala.

Nu till ett erbjudande!!

Jag ringde nämligen till Annika på My Habitation som saluför Kalklitir och sa att nu får hon bannemej ge mina fina bloggläsare rabatt på dessa två kulörer, och hon sa självklart JA. Så från och med idag och till och med söndag denna vecka (25 januari) är Simplicity och Grigio färgerna nersatta med 50 krSå varför inte passa på och måla in det nya året och sätt färg på ditt hem?! 

Önskar er en fin start på veckan. Vi började den med BVC och invägning för Celine. Mor och dotter har jobbat på bra och hon hade gått upp 500 gram på 8 dagar, så doooktig. Hihi… tänk om en annan hade gått upp 15% av sin kroppsvikt på en vecka. Pjuh!

Kram på er, Jannice 

Bilder: Simplicity