Hemma hos My Habitation

I fredags var jag och Celine hem till Annika på frukost. En mysig start på morgonen, med mycket inredningsprat, bläddrande i kataloger inför höstens kollektioner då hon är i full färd med att beställa till sin nätbutik My Habitation. Annika och jag träffades för 2,5 år sedan då jag handlade från hennes nätbutik, jag började följa henne på Instagram och idag delar vi kontorslokal, och är varandras sällskap till fika och lunch.

Familjens hem är en blandningen av gammalt och nytt. Annika inspireras av den koloniala stilen och blandar den med influenser från orienten.

Annika är gift med världens bästa målare Rasmus, så där hemma kan ni tro det målas och tapetseras utan minsta gnäll. Senaste projektet är den här fantastiskt fina blå tonen som han tog fram efter lite vägledning från frugan och kanske en gnutta tips från mig.

Stilleben med både tavlor, antika fynd och produkter från hennes webbutik. Både lampa, bricka, doftljus, dome, ljusstake och ask finns i sortimentet som du hittar här.

Sorry för makalöst suddig bild…

Ja, och så klart blev det bebisgos. Något som familjens hund Dexter verkade tycka sådär om….

Nyfiken som bara den då han aldrig hade sett en bebis förut och undrade vem matte gosade med istället för honom. Hihi… Han tog dock det hela med ro och gick och la sig på kontoret. 

Önskar er en fin start på veckan! Här bär det iväg till banken för lite framtida fix. Ha en bra dag!

Kram Jannice

Bilder: Simplicity