2share

Idag vill jag tipsa er om snygga väskor och andra prylar i fint skinn som också är för ett gott ändamål. 2Share är ett nystartat företag där huvudsyftet är att dela med sig och att dela lika. Det finns mycket i världen som inte delas lika.

En av de största orättvisorna som finns är den mellan män och kvinnor.

Den finns i alla länder, alla kulturer och i alla samhällsklasser. Det är en orättvisa som berör 100% av världens befolkning och som drabbar 50% av den. En grundläggande tanke för 2Share är att alla, oavsett kön, har lika värde.

2Share vill visa att man kan driva ett lönsamt företag på marknadsmässiga villkor och ändå göra gott genom att dela med sig. Därför har de valt att dela med sig genom att ge 50% av 2Shares vinst till projekt som verkar för lika villkor för män och kvinnor. Det innebär att de placerar/delar ut/ ger bort/satsar hälften av bolagets vinst varje år. En grupp som består av bolagets styrelse tillsammans med utvalda specialister väljer under året vilka projekt som de vill satsa på. Det kan vara små lokala projekt liksom större nationella och kanske så småningom även internationella. För att du som kund ska kunna lita på detta kommer de löpande att helt öppet redovisa bolagets ekonomiska situation. Hur bra är inte det här då? Heja säger jag för kvinnor som vågar, som gör skillnad och som är generösa!!

All lycka till 2Share!! Se deras hela sortiment på 2shares hemsida här.

Ovan ser ni några av mina favoriter. Den svarta väskan med passande plånbok, oh my så snyggt! Ipad fodral och vackert armband med läckert spänne av romerska siffran 2, nice! Kika in på deras sida, fina koppel till hundar och tags till din väska är ytterligare produkter i sortimentet.

Kram Jannice