Ett hem, en helhet

Idag har vi bloggträff och vi ska ses hos Daniella. Så idag tänkte jag bjuda er på en mängd bilder från hennes vackra hem, som går i sann Daniella-stil. En netural färgskala med tydliga kontraster, naturmaterial, mycket växtlighet och bildsköna stilleben.

Jag är extra nyfiken på att se köket som nu fått BLÅ luckor. Jag har sett den blå tonen och jag tror det är gudasnyggt till det mörkt brun golvet, vita kaklet och betongskivorna.

Att bestämma sig för en ton på träet skapar en helhet och värme till de annars ljusa rummen och möblerna.

Den stora runda lampan och den rejäla mattan på golvet lugnar rummet som har ett rejält energiflöde på grund av de stora och många fönstren.

Daniella och hennes man tillverkar en mängd lampor och ljusstakar av kopparrör. Unika och extra effektfulla till som här ljus och avskalad inredning. Sortimentet kan du se här.

Makalöst vackert och välbalanserat trots avsaknaden av färg. En fin blandning mellan material som skinn, grovstickat, skinn, ull och canvas. Mjuka former som möter strama och så grönskan som ger liv åt det ljusa.

Daniellas egentillverkad ljusstake och en av hennes vackra stilleben.

Inte undra på att man kan vara kreativ och skapa vackra inredningar på ett sånt här fint kontor.

Jag älskar när inredningen i hela huset håller ihop. Vardagsrum, kök, matsal, kontor och sovrum. Det är precis så en bra inredning ska vara, då blir helheten och harmonin i huset något helt annat. Allt känns större och övergångarna blir varsamma för själen. Nu ser jag fram emot att få njuta av hennes vackra hem och se förändringarna sen vi sågs sist. För det kan man vara säker på att det har hänt grejer sen sist…

Ha en fin dag alla! Nu ska Celine och jag fixa till oss och sen hoppa i bilen ner mot Lomma.

Kram Jannice

Bilder: Daniella Witte