RÅH of Scandinavia

I Köpenhamn går modeveckan av stapeln och jag fick ett fint pressmeddelande i veckan från RÅH of Scandinavia som ställer ut där. Tidigare i höstas var jag på deras pressevent på Vallåkra Stenkärlsfabrik. En underbar upplevelse som förstärkte varumärket och den känsla de vill förmedla. Redan då fick jag upp ögonen för deras otroliga kvalitet av naturliga och rena material. Isabella som är designer har blivit tippad att bli en Svensk Ralph Lauren och märket blev nominerade till Show up Fashion award med en finalplats som resultat. Man kan även se de fina produkterna på ishotellet i Jukkasjärvi som är stort fan av RÅH och deras signum ”där urbant möter ursprung”.

Svart och skinn är makalöst snygg kombination, såväl i kläder som i inredning. Kolla bara det här läckra skinnet till golvet. Perfekt till hallen där hemma. Ja ni läste rätt. Det är hur slit-tåligt som helst och tål väta.

I sortimentet finns även denna weekendbag i ljust skinn… som bara blir snyggare ju äldre den blir. Älskar logotypen som blir ett fint mönster till både plagg, skärp och väskor.

Önskar er en fin lördag. Här har grabbarna varit uppe tidigt för att åka skidor i Vallåsen, så jag och Celine har en dag ensamma. Undrar jag vad vi ska hitta på? Vi börjar väl med en kaffe och mys i soffan till Nyhetsmorgon.

Stor kram Jannice