Städat och jag njuter

Vårt tv-rum denna morgon. Leksaker undanplockade och så har jag nyss dammsugit. Vackra blommor från Prat PR och Jysk för lilla Celines ankomst, tusen tack hörni!! Ja jag njuter iaf en halvdag, innan den där lille kissemissen i fåtöljen hårat ner och den lille gobiten på dagis kommit hem och dragit ut alla lådor med leksaker.

.

Nu börjar vi komma på plats med saker i detta rum. Tavlor är uppe, belysningar börjar hitta sin plats. Senast igår monterade vi upp en vägglampa jämte tv:n. Kommer bilder på tv väggen så fort jag fixat en växt och gjort klart det sista.

.

Bosses fåtölj. Han vägrar släppa den. Sitter maken i den och reser sig upp för att gå och ta något i köket, ja då är den upptagen när han kommer tillbaka. Och vad gör maken? Sätter sig på puffen framför. Haha….

.

Jag är så glad för min egna kulör ”Simplicity” för Kalklitir. Nu när det är ljusare ute kommer den verkligen till sin rätt i vårt hem. Ljust grålila i en dämpad nyans tar den upp textilier som kuddar, gardiner och mattor i vårt hem.
Idag är det BVC och invägning för lilla hjärtegrynet. Läkarbesök med vanlig kontroll, så dags att sätta fart här.
Önskar er en fin lill-lördag!
Stor kram på er, Jannice
Bilder: Simplicity