Kreativa möbler

Inte de grannaste möblerna men oj så roligt att se dessa kreativa lösningar. Det här med multifunktionella möbler tror jag kommer bli nästa utmaning för formgivare och designers inom inredning. Våra hem kommer bli mindre i framtiden och ytorna behöver nyttjas optimalt.

Lördag, solen skiner och snön är borta! Ikväll börjar Mello, oh yeah… love it! Laddar med chips, dipp och megamys!

Kram på er,
Jannice

  1. Lilly skriver:

    Det borde vara möjligt att vidareutveckla designen, då är det väldigt smarta möbler om man bor trångt! 🙂 Roligt tycker jag! Vi bodde 2 vuxna + bebis i 6 mån en 1:a, då hade vissa av de där lösningarna suttit fint! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..