Klippet, snö och pushpresent

Ny vecka och idag börjar jag den med ett jobbmöte här hemma, första sedan lillan kom till världen. Lite saker som ska stämmas av med mitt NCC projekt! Ska bli kul då det nu börjar närma sig slutet och inköp!Ikväll blir det klipp, sling och nya hairtalkextensions. Som jag längtat!! Och frisyren då?! Jo ni som följer mig på Instagram såg att jag för någon vecka sedan hittade den här grymma bilden på Gwyneth Paltrow. Ååå jag har verkligen fallit för den senaste frisyren på modehimlen, lob! Lång bob! Så otroligt snyggt med kortare där bak och lite längre fram. En lång känsla men ändå lite mer frisyr. Ljusa slingor i en kall blandat med varm ton! Ååå jag längtar till kvällen och få sätta mig i timmar på Vår Vråå och bli ompysslad av Micaela. Ni som följt mig ett tag vet att jag klippt och fixat håret hos duktiga Jenny på Headwig i Hässleholm. Men med tanke på den nya familjemedlemmen,  16 mil fram och tillbaka, och att jag nu har en hairtalkextension salong 300 meter hemifrån blev valet ganska så självklart. Vad tror ni om frisyren? Ska jag klippa av håret 1 dm?.

Vi har haft snö här i södern och helgen bestod i att både åka pulka och skridskor med lilleman. Nu är snön borta igen så vi var glada att vi passade på medan den låg på backen. I veckan ska det tydligen bli vår, upp mot 8 grader. Ja tack!!

Ååå som jag inspireras av Coco Chanel… böckerna om henne, hennes verk och hennes citat. Just det här sitter ju extra fint med tanke på mitt företagsnamn och blogg.

Ett favoritsmycke just nu är min fina present jag fick av maken i sk ”pushpresent”. Haha… ja det är väl de gånger man verkligen kan säga ”Because I’m worth it”. Ett fint paket, med ljuvaste papper och vackert sidenband fick jag när lilla Celine kommit till världen. Armbandet är från Laura Bohinc och fungerar lika bra till fest som till vardags. Älskar det!

Nu möte! Ha en fin dag!

Kram Jannice