Idag börjar vi!

Idag börjar vi med en ny kategori här på bloggen. Varje torsdag blir det en dagens outfit här på bloggen! Ni är många som önskat detta och nu har jag hittat en möjlighet här att samarbeta med en väninna som är stylist och butiksägare. Hon är en av våra största Instagram inspiratörer och kallar sig @frustilista . Så varje torsdag blir det stylingtips, färg-och stil inspiration kring kläder och skönhet. För visst är det så att det hänger ihop? Våra hem är en spegelbild av oss själva. Trivs vi med oss själva, blir också våra hem harmoniska och vice versa.

Idag tänkte jag att börjar med ett frisyrtips! För i tisdags gjorde jag klippet jag länge längtat efter. Lob! Ni ser resultatet ovan. En lång bob eller page som man brukar säga. Idag vill jag visa att löshår inte bara är till för att göra håret längre.Sedan jag upptäckte hairtalk extensions är jag totalt hooked. Det är verkligen för bra för att vara sant (låter som jag är sponsrad jag vet, men jag vill verkligen dela med mig av denna magiska produkt då jag numera fått ett helt annat hår).

Sliter inget på ditt egna utan slingorna som är lite bredare och som man tejpar på sitt egna hår snarare skyddar och gömmer det. Jag som har ett typisk skandinaviskt tunt hår har fått en ny känsla och volym.

Micaela på Vår Vråå blandade två färger och slingade mitt egna för att få en sådan naturlig look som möjligt. Jag valde lite kallare nyans då mitt hår (ja alla som har slingat) får en gul nyans allt eftersom. Det är hårets sätt att reagera när det får solljus på sig och vistas i utomhusmiljö. Med några rader hairtalk och några fler fram än bak, gick min frisyr från tung längd till en piggare graderad klippt frisyr, med kortare nacke och längder fram. Älskar det!

Före:

Så här såg det alltså ut före utan hairtalk i. Mitt hår hade nu blivit långt (för att vara mig) och baktill klippte vi ca 1 dm, vilket piggade till hela mig och mina linjer. När man köper dessa extensions kan man använda dem hela 4 omsättningar, så nästan ett helt år, vilket känns fantastiskt och är verkligen värt pengarna. Vad det kostar beror ju på hur många paket man använder. Men vill man bara tjocka till det behövs det inte så mycket, men förändringen blir fantastiskt. Den här gången fick jag köpa 20 cm längder (det är de kortaste) som vi sedan klippte av.

Efter:

Och så här blev det efter. Axellångt och graderat!

Japp det var veckans skönhetstips det! Hairtalk är ganska så nytt i Sverige, men kommer från början från USA, där det används flitigt av artister och på röda mattan (nä varken J-Lo eller Beyonce har så tjockt och fint hår i verkligheten). Mer om hairtalk och salongerna runt om i landet kan ni läsa här. Numera går jag själv hos duktiga Micaela på Vår Vråå här i byn och ett stenkast från vårt hus (maximalt flyt att ha en sådan salong så nära), tidigare gick jag hos Jenny i Hässleholm på salong Headwig som också är kanonduktig.

Nu önskar jag er en fin fin torsdag och hoppas ni blir nöjda med min nya kategori här på bloggen!

Kram Jannice