Vår tv-vägg

Är det något jag får mycket frågor kring så är det tv-väggar. Alla vill ha tips på hur man får till det och ibland tror jag vi har för höga krav och gör istället ingenting. TV är inte snyggt, punkt. Mitt tips är att först och främst placera TV:n på en ”icke-fokus-vägg” alltså en vägg som du inte ser direkt när du kommer in i vardagsrummet eller vistas där. Sedan finns det olika sätt att dekorera och jag tänkte visa det med jämna mellanrum här på bloggen framöver.

Idag bjuder jag på en bild från vår TV-vägg som jag dekorerat med designlampan från Zero. En klassiker som jag är uppväxt med och som mamma och pappa hade sparat nere i källaren. OH JA TACK! En kruka och växt från det stora varuhuset i grönlila ton som gifter sig fint med min egna kulör Simplicity för Kalklitir. Bordet har jag hittat på en auktion.

TV på väggen, där vi gömt sladdarna i en sladdlist som vi målat i samma kulör som väggen, på golvet finns en sladdlåda (där även de andra sladdarna ska  in mer organiserat, men jag orkade inte vänta tills maken kom hem och fota, hihi).

Nu pockar Celine på min uppmärksamhet, så vi ses imorgon igen!

Kram på er, Jannice

Bilder: Simplicity