En titt in i vårt sovrum

Det var längesedan jag bjöd in er till vårt sovrum. Antingen brukar jag styla rummet i gråblå toner som i dessa bilder… eller i smutsig grålila ton. Tapeten passar bra till båda, så jag brukar ändra efter säsong.

Det är inte optimal Feng Shui att ha sängen framför fönstret, men ibland har man inget val och då får man göra det bästa av situationen. I vårt fall valde vi hellre en luftig möblering framför fönstret än att trycka in sängen under ett snedtak som känns instängt och som ger tryckande energier. Behöver du placera sängen framför ett fönster se till att dölja energiflödet genom att dekorera fönstret med höga täckande saker och såklart gardiner, i vårt fall har vi en en tjock mörkläggningsgardin som hindrar drag vid nattsömn. Vi har också sängen på övervåningen, vilket stärker kraftpositionen än om det hade varit på nedervåningen och med fri insyn.

Bilder: Simplicity

Bosse som inte ville vara still blev som en ulltuss på bilden.

Den vackra Howardpallen kommer från Sweef och heter Livstycket. Denna är ur deras ”lyxigare” kollektion men det finns en mängd möbler, mattor och konst till grymt bra priser. Köpte min fåtölj till kontoret där som är mycket nöjd med. Bra kvalitet för er som undrar!

Livstycket är ett kunskaps- och designcenter i Tensta där kvinnor som invandrat till Sverige får chans att lära känna svenska språket och kulturen. Livstycket kombinerar konstnärlig verksamhet som att sy, brodera och tycka på textilier med teoretisk undervisning i svenska, samhällskunskap och data. Livstyckets deltagare tecknar vad de ser, känner och upplever, sedan förvandlar Livstyckets professionella formgivare teckningarna till ett mönster. Och detta är resultatet.

Visst är den fin!?

Önskar er en fin tisdag!

Kram Jannice