Hemma hos Purple Area

Idag har jag fått förmånen att visa min goda vän och bloggkollega Susanns hem. Susann arbetar som inredare och driver den populär bloggen Purple Area. Hennes inredningsstil går i grått, vitt och svart. Materialvalen är betong, trä och sten. Och som sig bör när man arbetar i neutral färgskala har hon en mängd gröna växter som mjukar upp de ruffa materialen och den grå färgskalan. Se och lär! Frossa i växter! Så underbart krispigt och fint med stilleben överallt i huset!

De kantiga borden och soffan mjukas upp av runda puffar som blir extra sittplatser till kvällar med gäster. Olika struktur på kuddar, mattor och dekoration ger ett intressant uttryck.

Susann har valt att jobba med en krispig grönska (grönt med gult i) som håller linjen i hela hemmet.

Här är ett tydligt exempel på den gröna färgskalan på växterna.

Kökets matplats är rena rama ljussterapin och de vackra Hans Wegner stolarna mjukar upp det maskulina köket.

Bilder: Susann Larsson

Det är inte bara hemmet som är vackert! Trädgården och den närliggande terrassen är en skönhet blandat med gröna växter, inbjudande sittplatser, sköna stilleben och en öppen spis som eldas i svala sommarkvällar.

Med dessa underbara bilder önskar jag en härlig och inspirerande söndag! Här tar vi tag i ytterligare ett land i trädgården och känner på frisk luft efter några VAB-dagar inne.

Kram Jannice