önskelista mars

Om 10 dagar blir jag 40 år! Ouch! 40 är det nya 20 eller vad säger man? Hehe! Som nybliven småbarnsmamma känns åldern just nu oväsentlig. Får många frågor kring vad jag önskar mig och vackra ting finns det ju gott om, även om hälsa, en frisk familj och kropp är det absolut viktigaste för mig. Men om jag skulle önska mig materiella ting och utan att ha en tanke på vad det skull kosta är detta några av saker som jag drömmer lite extra om.

Försilvrad ljusstake tre kulor, samt kruka med mässingsfat, båda från Svenskt tenn. Affisch av Helmut Newton från Fotografiska. Min drömlampa till allrummet från Artilleriet. På högerhandens långfinger bär jag gärna denna vackra ring från Ole Lyngaard, och på armen en Chanelväska 2.55 som jag sparar till och som någon gång SKA bli min.

När jag ändå drömmer mig bort! Det här bordet av Per Örberg har jag älskat från första gång jag såg det. Hade passat fint till våra svartvitrandiga Howardfåtöljer.

Nya hypade ”Daggvasen”?! Denna underbart vackra skapelse från Skruf Glasbruk finns i två storlekar som passar fint tillsammans. Finns hos Dukatbord.

Vackert halsband från Anine Bings smyckeskollektion. De söta örhängena nedan är också hennes design.

Det var några minuters ”drömma sig bort prylar” denna soliga tisdag. Nu ska vi ta på oss ytterkläderna och gå ut i vårvärmen och bara njuta!

Kramar Jannice