Hipp hipp hurra….

……jag fyller år ida’! Och inte vilken ålder som helst utan 40! Jo ser ni, för 40 är det nya 20 och med en nyfödd bebis här hemma har jag aldrig känt mig så ung. Hehe.. skämt å sido! Det känns skönt att bli äldre. Man blir tryggare i sig själv, bryr sig mindre om vad andra tycker, vet vad man vill och har mer pengar än studielånstiden så man kan unna sig något trevligt då och då. Men framförallt har man en familj och barn som sprider glädje och kärlek. Så min bästa tid är nu helt enkelt….

Morgonen började med skumpa och tårta på sängen. Makalöst vackra paket och mys med mina älsklingar. Fina presenter som den här urtjusiga väskan från Rika. Vackraste ringen från maken. Häcksax och sekatör av god kvalitet från svärföräldrarna (så nu finns inga undanflykter till en välansad trädgård). Och snyggaste skinnshortsen från fina Jenny Studio Stilista och Selected Femme, tusen tack!

Ibland blir det dock inte riktigt som man tänkt sig. Idag skulle jag haft öppet hus, men i veckan blev Celine dålig med hög feber och Charlie kräktes, vilket gjorde att jag fick ta beslut i onsdags om att ställa in, ifall ifall vi också skulle få det. Som tur var gick det att avboka all catering och fix och festen blev framskjuten. Och jag som hade en enda önskan,  god hälsa. Tji fick jag. Men iaf, är alla barnen friska idag och vi hoppas maken och jag slipper bli sjuka och att det fyrtionde året blir ett hälsans år. Idag firar jag med familjen och det räcker gott och väl!

Helgens Feng Shui tips tar vi imorgon! Ha en fin dag för det ska jag ha må ni tro!

Kram Jannice