I vår matsal

Tisdag och fin fint väder väntar. Underbara dagar det varit och som vi nu har framför oss. Älskar verkligen den här årstiden. Idag är det en hel del deadlines som ska lämnas in, så det blir en effektiv jobbdag när lillan tar sina sovstunder. Sedan ska en skön promenad hinnas med.

Bild på vårt sideboard i matsalen. Ett sidebord som jag själv skissat och som möblesnickaren Martin och smeden Martin tillverkade. Jag jobbar även med dem i mitt NCC projekt. Jag har bett dem arbeta fram en receptionsdisk i koppar. Hur snyggt kommer inte det och bli? Bilder förresten på mitt kontorsprojekt kommer så småningom. Det börjar närma sig flytt för personalen och innan dess ska jag dit och sätta sista touchen.

Bilder: Simplicity

.

Jag har funderat lite på vad ni tycker om bloggen? En del nya saker som jag infört som jag inte känner jag fått någon feedback på. Gillar ni Dagens outfit? Fixa Stilen? Helgens Feng Shuitips? Något ni saknar?

Kommentera gärna, det är lätt nu för tiden och flyter på fint!

Stor kram, Jannice

Inköpsställen: Sideboard, egen design. Lampa, gammal gammal men en favorit. Glaskub, My Habitation. Korg, My Habitation. Tavla, köpt i Paris. Ljuslykta, Svenskt tenn. Kruka/skål från Villa Collection.