ANNONS

Tips på tavelvägg

/

Vi börjar denna vecka med tips på tavelväggar. Det finns ju en mängd olika möjligheter att hänga tavlor. Tänk på att du kan minska eller öka känslan av takhöjd, bredda rummet eller göra det smalare. En rak kant nertill och fritt flöde uppåt ger en känsla av högt till tak. Rak överkant det motsatta. Liggande tavlor breddar och stående förlänger.

Vi börjar så smått med dessa alternativ. Vilken är din favorit? Att lägg in en rund ram eller spegel ger en mer lättsam känsla och mjukar upp om du exempelvis har väldigt sparsmakat i övrigt och kantiga möbler.

I helgen blev min bloggvän Sofie utnämnd av Gallerix att ha Sveriges finaste tavelvägg . Tjihooo grattis Sofie! Välförtjänt! Hon har gjort en lite udda uppsättning. Nämligen att hänga ihop konsten utan mellanrum. Effektfullt och läckert. Ett krav är dock att konsten går i samma ton och följer upp inredningen för bästa resultat.

Önskar er en fin start på denna vecka!

Stor kram Jannice

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00