Hemma hos mamma och pappa

Hemma hos mamma och pappa är det färgstarka möbler och modern konst som får stå i fokus. Ett hem i sann Feng Shui anda där det är fin balans mellan alla elementen och framförallt det man tycker om precis vart enda pinal man inreder med. Här sparas det hellre till det man verkligen vill ha, inreds till bästa möjliga möblering och sedan får det vara så. Det finns ett lugn en trygghet och något skönt i det.

Den fina tavlan köpte mamma och pappa nyligen och den är gjord av ingen mindre av den tidigare skådisen Camilla Lundén, som numera jobbar som konstnär och har fin utställning i Malmö. Tavlan sitter som en smäck på platsen och gifter sig fint med inredningen. Stolens färg tas upp ”lagom” i både tavlan, lampan och i vasen i bokhyllan.

I fönstret står en gummiskultur av Agnetha Gynning. Fotokonst av Kjell Israelsson. Howardsoffan är klädd i tyg från Designer Guild.

Bilder: Simplicity

Önskar er en fin dag!

Kram Jannice

  1. Anna skriver:

    Inte trivsamt precis, men ditt hem gillar jag:)

  2. Modernt svenskt hem! Älskar den röda stolen. Den ser inte så bekväm ut men den är stilren. Dessutom gillar jag den lilla röda lampan som lyser upp gitarren. Sådant hittar man bara i Sverige. =)

  3. Wenche skriver:

    Men Howard passar inte inn..nee..inte mjukt,behagligt,ombonat.Men feng shui?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..