Efter festligheterna…

Efter helgens fester badar huset i vackra buketter. Så underbart! På vårt nya soffbord som jag beställde av Enkla Ting står en bukett från en stor vänskara som också gav mig en urfin present som får ett eget inlägg i sig.

 Mattan är en ”Morum” från Ikea som jag vänt. Alltså baksidan upp!Blir inte så mörk och murrig. Väggfärgen är min egna för Kalklitir med det fina namnet *ler* Simplicity,finns att köpa här.

Både Annika och jag har flyttat ifrån kontoret så min underbara Howard fåtölj från Sweef har fått hamn hemma under tiden ny kontorslokal och jobb åter väntar.

Bilder: Simplicity

.

Fin dag till er alla. Nu ska vi röja klart efter festligheterna och sedan blir det en dag ute för hela slanten för idag skiner solen på en klarblå himmel och som Charlie skrek rakt ut imorse till mötande folk på gatan här utanför   –  Det är VÅÅÅÅÅR!!!!

Stor kram, Jannice

Inköpsställe: Soffbord, Enkla Ting. Vas, Dukatbord. Fotogenlykta och fat, My Habitation. Tavla, Love Warriors. Soffa, R.o.om. Golvlampa, Bestlite finns hos Lännamöbler. Kuddar, Slättarpsgård (lila) och Mio. Pariskudde, från en butik som tyvärr inte finns längre.