Hey do I live here…

Bild: Sköna hem

Jag fullkomligt älskar denna bild. Inredningen, kontrasterna, känslan den förmedlar, kvinnligheten, elegansen, ALLT! Bilden är från Denise Rudbergs lägenhet och ligger i min inspirationsmapp sedan lång tid tillbaka.

Idag bär det iväg till Kalmar. Jag, Celine och min bästa assistent Anna! Ni njuter av bilden. Vi kör igenom de småländska skogarna så ses vi på andra sidan Sverige.

Kram Jannice

 1. Leena skriver:

  Hej! Var har du köpt den underbara glaskupan med fjärilar eller har du gjort det själv? Tacksam för svar 🙂

 2. Så fint! Älskar din stil ☺️
  Undrar om du skulle kunna hjälpa mig lite, jag bor i en hyresrätt och får verkligen inte till badrummet. Det är rätt litet, mintgrön plastmatta, vitt kakel med en rad mintgrön kakel i mitten. Det finns endast ett handfat utan skåp, med massa rör under och ett plastigt spegelskåp, vilket är enda ljuskällan. Har köpt till en mörkbrun hemnes hylla och matchande toalock och bytt handdukar, duschdraperi och mattor säkert 10 gånger. Men det blir bara inte bra vad jag än gör.. Har du några tips på vad jag kan göra för att få det lite mer lyxigt, mindre plottrigt och mer enhetligt?

  1. Hej Isabelle, det var inte mig du ville ha svar av men vill bara tipsa dig om kakeldekor som finns för en billig slant på hobbyaffärer och byggvaruhus. De finns i standardmått (15 x 15 cm) som du säkert har i badrummet och så kan du även klippa till egna. På så sätt kan du få bort raden i mitten av rummet om du vill.

   Köp ett ”tvättställsskåp” som inte behöver monteras från tex blågula varuhuset och ställ under tvättstället = bra förvaring och täcker rören lite.

   Om jag vore dig skulle jag köra på vita möbler/dekoration i rummet och möjligtvis plocka upp det turkosa i ngn handduk eller detalj. Men inte mer.

   Ville bara tipsa då jag haft exakt samma utmaning förut 😉

 3. Blir det ”ostylade” stylade nästa? Som när stilleben fick en lite kranium, döende blommor och vin som rann ur bägaren? Kanske är vi lite trötta på det perfekta uppstaplade bordet fullt med vindruvor och ost? Vem vågar ta första riktiga steget?

 4. Tina skriver:

  Ser trevligt ut och speglar säkert den som bor där.
  Gillar att bilden känns ostylad!

 5. Mian skriver:

  Denise, en kvinna med smak! : )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..