ANNONS

Min walk-in-closet

/

Städade upp in min walk-in-closet igår och satte in mitt favoritdoftljus för tillfället, från K Lundqvist. Utan att tända det doftar det ljuvligt i mitt lilla rum och sprider en lyxig känsla. Köpt hos My Habitation.

Min w-i-c är inte stor men bra planerad. Platsbyggda hyllor, byrå på ena långsidan (Jysk) och på andra sidan möjlighet till att hänga kläder. Rakt fram hyllplan utefter snedväggarna. En spegel gör at rummet upplevs ännu större.

Bilder: Simplicity

Idag är dagis stängt och jag har klipptid och slingning hos bästa Mikaela på Vår Vråå.  Ska bli fin i håret inför veckans stora händelse så underbara Anna rycker in och tar hand om barnen.

Önskar er en fin start på veckan!

Kramar Jannice

12
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00