Gårdgens tv-inspelning

Igår hade jag besök av Emma Hamberg från SVT. ”Emma hittar hem” heter hennes program och sänds i höst i Gokväll. Återkommer om tid när det är bestämt.

Blusen är ny dagen till ära och finns att köpa här. Höga flarejeans och en söt blus är en av mina favoritoutfits för tillfället, därför kändes det tryggt att bära en dag som denna.

Bilder: Annika Lindberg

.

Sedan var det dags att göra en rundtur i vårt hus. Rum för rum,  med mina Feng Shui tips och tankar bakom inredningen. En intervju, god lunch på Veras Deli, fika och trevliga samtal. En underbart rolig dag med mångal idéer som föddes till liv! Emma, Fredrik och Henrik bestämde sig även för att filma vår trädgård, så det ska verkligen bli kul att se hela reportaget i höst.

Önskar er en fin torsdag! Här ska vi bara pyyysmyyyysa som Charlie brukar säga, och i eftermiddag ska jag fota en vän till familjen som ska på sin skolbal. Ååå… får alltid en tår i ögat när jag ser studenter. Att ha livet framför sig med så många möjligheter, men också vetskapen om de motgångar de ska ställas inför. Men framförallt den där frihetskänslan och euforin av lycka!

Kramar Jannice