Vårt nya sovrum

Välkommen in i vårt nya sovrum. Varmare än tidigare med en greige ton på väggen. Puderrosa lakan från Himla (i den perfekta nyansen) och beige överkast från Zebra Collection (färgen är mer greige för er som undrar än gulbeige). På golvet har vi numera en rejäl matta (2 st) från Ikea (Ådum) som håller om platsen och ger en skön lyxig känsla när man sätter ner fossingarna om mornarna. Väskan från Day Home köpte jag från My Habitation i höstas och den matchar så fint in just nu så i den förvarar jag duntofflor, värmekuddar och en gosig sjal till kalla mornar. Dekorationskuddarna är från HM Home och känns lite Art Deco.

Lamporna är av märket Cato och köpta på Mio. Mässingen ger ytterligare värme till sovrummet och tillhör eldelementet i kulör och metall i materialet. Gillade våra tidigare lampor, men i ärlighetens namn var de värdelösa när de kom till att läsa. Väggfärgen blandade jag själv med hjälp av Nordsjö Idé och Design. Jag hoppas snart jag får ett NCS nummer så jag kan dela med mig numret på den.

I vårt sovrum har vi ett skrivbord med utsikt över trädgården, havet och faktiskt Danmark. En härlig plats att bara och sitta och bläddra i en bok, eller dekorera med vackra prylar. Snäckboll, My Habitation. Kruka, Svenskt tenn. Ljusstake, Dukatbord.

Gardinerna är från Himla (Mother of pearl) och får helt enkelt bara vara långa. Kanske syr jag upp dem, kanske inte… Stolen är en Pina från Magis.

Bilder: Simplicity

.

Helhetsbild över vårt rum. Men oj vad ljus bilden blev. Men just nu flödar strålarna in i vårt hus och jag klagar inte! Man är ju van vid att ha fotat i ständigt mörker en tid så ni får ursäkta! Har nästan glömt hur det är att ta bilder i solljus, så jag ser att den rosa färgen på väskan inte är riktigt rättvis.

Önskar er en fin tisdag!

Kramar Jannice

 1. Alma skriver:

  Hej, tjusigt rum👌
  Vart kommer skrivbordet ifrån?

  Tack på förhand

 2. Väldigt fint sovrum! Blev väldigt förtjust i överkastet, får jag fråga vad det kostade ca? Hittar inte den infon på deras hemsida tyvärr! Måste försöka hitta en återförsäljare nära mig tror jag nog *ler* en annan fråga, har ni hög säng, Continental? Hur är överkastets mått då tycker du? Hälsning Madeleine

 3. Erica skriver:

  Åh så vacker färg!!
  Du har möjligen inte fått NCS koden ännu?

 4. Leena skriver:

  Färgsättningen tillhör onekligen en kvinna. Vackert, men väldigt feminint.
  Tråkigt med greige och smutsrosa i hela huset. Vackert men tråkigt.

 5. Frida skriver:

  Jättefint:) vart kommer dom två vaserna ifrån bakom sängen?

  1. Gamla från Day home!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..