En vänlig grönska

Bildkollag: Simplicity

.

En vänlig grönskas rika dräkt…  Visste du att grönt är den färgen vi är mest vänligt inställda till. Inte så konstigt kanske då det är i naturen vi helst laddar våra batterier, hämtar kraft och energi. I vår natur just nu är grönskan krispigare än någonsin, sedan efter midsommar blir det en uns gråare grönt vilket faller mig mer i smaken när det gäller inredning. Här har jag valt att göra ett inspirationskollage med lite mer dämpad grönska, alltså med lite mer svärta i sig. Hållbart, elegant och ombonat. Från vänster kruka och mässingsfat, Svenskt tenn. Kuddar från HM Home där du även hittar de söta kaffekopparna. Gardinen är från Himla och heter Dalsland och de snygga underläggen är en nyhet från Morris och finns hos My Habitation.

Önskar er en fin onsdag! Här ska vi klä på oss för det väntas 6 månadars kontroll för lilla Celine! Tänk, snart är hon ett halvår! Ååå… tiden går så fort!

Kram Jannice

LOADING..