Självfallet…

Självfallet (haha) tänker jag besvara era frågor angående hairtalkextensions. Jag får så många mejl och frågor. Japp, jag har fortfarande kvar mina hairtalk. Sist bad jag Mikaela på Vår Vråå att klippa av håret en bit, men fortfarande behålla några rader för att få en tjock skön lob (lite längre page). Så haritalkextensions är inte bara till för att förlänga, utan jag har 2 rader i nacken för att tjocka till mitt tunna skandinaviska hår. Och fortfarande efter 1,5 års användande är jag lika nöjd! Trots amning har jag inte tappat mer hår, och mitt egna hår är friskare än någonsin. Jag kan verkligen inte ge mer superlativer…. det är nästan för bra för att vara sant.

Och så här sitter de alltså. Med en tejp, som lätt lätt tas bort när man ska sätta om dem, och då använder du samma hår igen. Om det känns, nej! De första dagarna när det är nysatt kan det kännas och strama lite lätt, men sen, nej. Jag sätter om dem mellan 8-12 veckors mellanrum.

Mina favoriter och det som jag tror har fått mitt hår att må så bra är sprayconditioner som jag sprayar  i, morgon och kväll. Sedan gör jag inpackning en gång i veckan. Och ibland använder jag silikondropparna för att få extra glans. Nix det blir inte flottigt med all conditioner. Bara skyddande och bra för håret. Det bästa är att jag inte längre behöver massa spray och andra produkter för att det ska hålla. Jag lockar lite lätt med platt-tången och det håller i några dagar.

Japp nu hoppas jag ni fått svar på era frågor! Här bjuder jag även på en torsdagsoutfit: Jeans mbym 799 kr, sneakers (som jag praktiskt bor i) Malene Birger 1900 kr, samt kappa mbym 1199 kr, finns hos Studio Stilista. Min tröja är en gammal Malene Birger, men jag tror det finns någon liknande i deras sortiment för tillfället.

Önskar er en fin dag! Här får jag besök av en fotograf! Det ska bli inredningsreportage igen. Kul!

Kram Jannice

 1. Niina skriver:

  Hej,
  Du är så galet snygg i håret! Har också hairtalk i, första omgången och älskar det. Kommer nog ha det forever ☺️
  kram och trevlig helg

 2. Linda skriver:

  Hej,
  Hur många gånger sätter du om samma hår? Jag har oxå hairtalk m förlängning men funderar på att bara ha för att fylla ut. Jag har satt om mitt 1gång och klippt ca 10 cm. Känns som det håller till mer än 2 omsättningar?

 3. Hanna skriver:

  Supersnyggt!
  Hur många paket har du i ditt hår?
  Pris?
  /hanna

  1. Hjälp!! Vet inte hur många jag har nu eftersom jag började ta bort! Tror det var 3 från början för 4000kr

 4. Ninni skriver:

  Fin från topp till tå, du och din outfit är.
  Kram från Ninni.

 5. Du är jättefin i håret! Låter som det är väldigt skonsamt!

  Kram Malin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..