Glädje & Sorg

Bild: Simplicity

.

Då var vi hemma igen efter en härlig helg hos kusinerna i Göteborg! (På bordet i vårt allrum står torsdagens inköpta blommor lika vackert.) Charlie har fått besöka Liseberg för första gången i sitt liv och det är så underbart att få se glädjen i hans ögon. En lycka som får mitt hjärta att göra volter.

En helg som annars handlat om bröllopet i Stockholm. Såg ni det? Så otroligt vackert, kärleksfullt och personligt. Vilken klänning så underbar (Ida Sjöstedt), tal (både i kyrkan och på festen) och inte minst utgångsmarschen i kyrkan. Fantastiskt!

Tyvärr har dock denna helg kantats av sorg på många olika sätt. Tragedier och händelser som på en sekund förändrat människors liv. Jag sänder mina tankar till anhöriga och blundar hårt i hopp om en bättre värld, där ondskan förintas av kärleksfulla handlingar.

Fin söndagskväll till er alla och ge en extra kram eller ring ett samtal till någon du tycker om.

Kram Jannice

  1. Känner som du. En stor dag i kärlekens tecken men som också inneburit den värsta sorg en förälder kan få.
    Glädje och sorg. Hand i hans

  2. Anita skriver:

    Visst är det många tankar som snurrar i huvudet denna helgen. Är så otroligt tacksam att ha både barn och föräldrar nära. Men jag blundar gärna hårt en stund tillsammans med dig för en bättre värld.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..